The only failure is giving up*


Datum: 2017-08-31 | Tid: 19:39:03 | Daily, Dinner time;
Salut!
Hur är det med er allihopa? Själv känner jag mig lite trött i huvudet efter dagens jobb. Jag har precis ätit middag och försöker motivera mig själv till att gå ut och gå en power walk. Jag kanske skulle ha gjort det innan maten. Kände mig definitivt mer taggad innan jag åt. Nu känner jag däremot att jag vill lägga mig i soffan, se på tv och pillra lite med telefonen. Men nej jag har gjort mig en cappuccino, försöker få i mig lite koffein och ska sedan sätta på mig "promenad-vänliga" kläder. Tanken var att jag skulle komma igång och träna den här veckan. Hur har det gått då? Svaret på den frågan är tyvärr - inte så väldigt bra. Men jag har börjat gå en hel del, både till och från jobbet. Imorgon har jag dock slut på ursäkter, då ska jag till gymmet. 
 
Däremot vill jag ge mig själv en klapp på axeln för jag har varit väldigt duktig med är maten. Jag gjorde matlådor i söndags och har hållt mig till dem hela veckan. Förutom i tisdags när det var tacokväll. Annars så har jag ätit mina matlådor, låtit bli godis och annat sött. Även om jag hade det jobbigaste sockersuget någonsin efter jobbet.. hemskt! Men jag tog mig igenom det också haha.
 
Sedan jag sist skrev att jag skulle gå ner 20 kg så har jag stått stilla, inte upp och inte ner. Så det är dags att ta ny tag. 20kg ska bort. Jag har satt upp ett stort mål och några delmål längs vägen. I'm gonna do it! 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0