Ännu en kväll på gymmet!


Datum: 2017-06-22 | Tid: 20:24:45 | Träning
Hej på er! 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara bra, jag sitter hemma hos mor och far i Värmlands skogar. Jag passade på att åka hem i tisdags efter jobbet, för att få lite långledigt. Har egentligen semester i slutet av juli och det är ett tag kvar till dess. Så nu passar jag på att njuta av min lilla semi-semester. Känns fint att komma hem ill Sunne och inte ha några måsten. 
 
Det enda som vi har haft som rutin är att vi har varit på gymmet de senaste kvällarna. Vi har kört kvällspass tre dagar i rad, det vill säga sedan jag kom hem. Idag känns det segt dock, jag vill gå och lägga mig i sängen och se på en film eller lite Criminal minds. Meen både jag och Nathalie har smällt i oss en hel del naturgodis under dagen så det känns inte mer än rätt att vi åker upp och förbränner kalorierna som vi tryckt i oss. Jag har mage och rygg kvar att köra den här veckan så det är det som står på schemat idag. 
 
Jag ska tillbaka till Värmland om ungefär en månad och då hoppas jag att det är lite skillnad på bilderna! 
Kommentarer (1)
Taggar: träning, viktminskning, viktnedgång, wellness;


Det storslagna första inlägget!


Datum: 2017-06-14 | Tid: 23:00:00 | Daily
Tjohej!
Här kommer det, första inlägget efter att jag har gjort om bloggen. Jag kör på mottot ut med det gamla och in med det nya. Det känns bra. Det här med att skriva någon genomtänkt presentation av vem jag är som första inlägg kommer inte hända. Ni som känner mig vet vem jag är och ni som bara har hittat hit av en ren slump och fortsätter titta in kommer lära känna mig. Det blir roligare så! 
 
Känns fint att kunna publicera första inlägget. Men om jag inte går och lägger mig nu så kommer det inte kännas lika fint att gå upp imorgon. Jag tänkte nämligen försöka ta mig till gymmet imorgon innan jobbet. Varje morgon när jag vaknar klockan 5 så frågar jag mig själv varför jag gör det, men efteråt så är det såå värt det. Sedan har jag tänkt bli av med 20 kg av min kroppsvikt och då hjälper det att träna lite. Vill bli av med minst 10 innan året är slut, gärna mer inte mindre. No pressure! Men som sagt sova, sömn är viktigt så godnatt mina vänner. Vi hörs och ses! 
Kommentarer (0)
Taggar: kbk, ny blogg;


Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0