Tränar du nåe dah?


Datum: 2017-10-11 | Tid: 21:17:12 | Body and mind
Hej på er!
 
Klockan halv 9 på kvällen, lillebror skriver och frågar om jag har börjat komma igång med träningen ännu då. Svaret på den frågan? Helt ärligt så nej det kan jag inte påstå att jag har gjort. Anledning? (för er som bryr er) Jag har varit förkyld under en längre tid. Skönt att kunna skylla på det va? Den största anledningen är egentligen brist på motivation. Jag har varit så trött och omotiverad när det gäller både träning och att äta rätt. Sorgligt men sant. Jag har haft som mål att gå ner runt 20 kg, och hur tror ni att det har gått då? Det har ju inte gått alls. Not at all!
 
Det är tur att jag har en bror som försöker sparka igång mig. Jag har sagt det förut och jag vet om det. Men här kommer det igen: Jag mår så mycket bättre när jag håller igång träningen. Jag måste bara sluta vara en sån periodare. Tränar supermycket. Tränar noll och inget. Antingen eller. Aldrig en jämn fördeling. Jag måste sluta ha dåligt samvete om jag missar en träning eller äter något dåligt. Världen rasar inte, det är inte värt att "strunta"i resten av dagen på grund av det. Att inse att jag är värd mer än det. Jo ni det är svårt. Det måste jag jobba på. Men jag tänkte försöka satsa på 3-4 pass i veckan. Det känns rimligt. 
 
Och vet ni vad? Nu ska jag gå och lägga mig för ska jag upp och träna innan jobbet imorgon. Hoppas verkligen att jag är någorlunda pigg imorgon. Det var jag inte imorse, det kan jag lova. Klockan halv 9 idag, på jobbet, upptäckte jag att jag hade satt på mig min klänning bakochfram. Yep. Hjärnkappasiteten <3 Skyller på att jag inte hade fått i mig kaffe innan..Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Det är verkligen segt att komma igång med träningen och det är likadant för mig! :-D Kramis

Svar: Ja ibland är det verkligen så, men det är bara att kämpa på :D Kramar
michailas.blogg.se

2017-10-11 @ 21:54:07
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Emma Fernhagen

Tycker också det är supersvårt men motivationen!

Svar: Ja det är verkligen extra tufft ibland! :)
michailas.blogg.se

2017-10-12 @ 13:29:20
URL: http://nouw.com/emmafernhagen
Postat av: starsinlife.blogg.se

Jag var på ett skönt Tabatapass ikväll

Svar: Vad härligt! :)
michailas.blogg.se

2017-10-15 @ 20:56:32
URL: http://starsinlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0