It's movie time!


Datum: 2017-09-14 | Tid: 17:15:25 | Daily

Hej på er!

Sitter för tillfället på Borås biosalong. Regnet öser ner. Det resulterade i att jag fick söka skydd under varje tak som fanns på vägen mellan jobbet och biosalongen. Väntar på mitt biosällskap. Vilken film ska vi se undrar ju ni då? Jo vi ska se på "Det". Skräckfilm på bio, inte det smartaste när man är lättskrämd. Men det är den vi ska se. Hoppas bara att jag ska kunna somna ikväll och sova hela natten utan mardrömmar haha. Kommentarer (0)


Inredning och nya lägenheter


Datum: 2017-09-13 | Tid: 22:12:24 | Nytt i mitt liv
Hej på er!
Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft en bra dag, det har som vanligt varit fullt upp på jobbet. Därefter har jag tagit det lugnt, läst lite och fixat matlådor för resten av veckan. Jag har även kollat på en del inredning på pinterest. Det har blivit en av mina favoritsyselsättningar. Men det är väl inte så konstigt? Jag ju har flyttat in i en läggenhet som är 2-3 gånger större än min förra lägenhet. Det finns alltså utrymme att fylla. Min första prio är vardagsrummet, sedan kommer sovrummet. Jag har redan en ganska bra plan för hur jag vill att det ska se ut och har kommit en liten bit på vägen. 
 
Just nu bor jag i en trea, men jag letar efter en ny lägenhet. Jag använder inte alls det tredje rummet i min lägenhet, det bara finns där. Jag har planer på att en bostadsrätt och då blir det med största sannolikhet en 2:a. Har fixat lånelöfte och har mina ögon på en lägenhet som jag ska iväg och titta på nästa vecka. Det kommer att bli 100 gånger roligare att inreda sin egen lägenhet. Även fast jag har börjat trivas väldigt bra där jag bor nu. Får mer och mer hemkänsla för varje liten sak som jag fixar här hemma. Nästa steg är att köpa ett par ljusblå gardiner till vardagsrummet. Jag tänkte beställa det imorgon. 
 
 
 
Kommentarer (0)
Taggar: decor, design, home, inredning, living, living room, vardagsrum;


Back to the gym*


Datum: 2017-09-05 | Tid: 21:26:07 | Daily
Godkväll världen!
 
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan det är dags att hoppa ner i sängen. Det har varit en lång dag för mig. Gick upp klockan 5 för att åka till gymmet och träna. Körde ett benpass för första gången på vad som känns som 100 år. Jag känner redan att träningsvärken kommer att bli brutal. Men mitt mål är att köra två styrkepass i veckan, ett underkroppspass och ett överkroppspass. Efter lite googlande på internet så har jag lärt mig att det kallas 2-split. Knowledge is power som man brukar säga. Sedan något gruppträningspass och en löpprunda. Fyra pass i veckan känns rimligt. 
 
Det kändes så bra att komma iväg till gymmet. Den senaste tiden har jag verkligen blivit en periodare. Ena stunden tränar jag mycket och sen någon vecka senare så tränar jag ingenting. Jag måste erkänna att jag har haft svårt att hitta motivation och ork. Men nu är det dags att sluta prata om mål och träning och faktiskt sparka mig själv där bak och göra det. Oooch eftersom att sömn är såpass viktigt så tänkte jag nu tvätta mitt ansikte och dra mig mot sovrummet. Godnatt på er :*
 
 
Kommentarer (0)


Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0