Make time for the little things today*


Datum: 2017-09-30 | Tid: 12:41:00 | Daily
Hej på er!
Jag har precis satt på ett avsnitt av the bachelor. Ska snart göra mig redo för att åka ner till stan. Har lite ärenden att uträtta. Den senaste veckan har varit väldigt händelserik. Allt på en och samma gång, högt och lågt. Men efter den här veckan så känner jag mig hoppfull. Ja hoppfull är faktiskt rätt ord. Det känns som att jag har stått stilla, på samma punkt utan att ta mig framåt. Jag vet inte varför för jag trivs väldigt bra på mitt jobb, oförskämt bra faktiskt. Har en bra lägenhet, även om jag gärna vill köpa en bostadsrätt. Har mina underbara vänner och har även träffat vänner här i Borås som är helt fantastiska. Efter den här veckan så känns det som att jag är på väg framåt. Redan efter förra veckan så kändes det faktiskt som att jag var på väg. Nu ska jag bryta dåliga mönster och börja röra mig framåt. 
 
Så idag är det lördag. Jag ska, som sagt åka ner till stan köpa lite småsaker till min lägenhet. Jag behöver få det lite höst mysigt här hemma innan det bli alldeles för mörkt om kvällarna. Vill köpa mer ljus, filtar, kuddar och allt som hör hösten till. Behöver organisera mina saker och få lite ordning och reda allt runt omkring mig. Jag hoppas även att min förkylning släpper snart så att jag kan börja träna. Men en sak i taget! 
Kommentarer (0)
Taggar: decortime, feelgood, home, life, moveup, wellness;


It's movie time!


Datum: 2017-09-14 | Tid: 17:15:25 | Daily

Hej på er!

Sitter för tillfället på Borås biosalong. Regnet öser ner. Det resulterade i att jag fick söka skydd under varje tak som fanns på vägen mellan jobbet och biosalongen. Väntar på mitt biosällskap. Vilken film ska vi se undrar ju ni då? Jo vi ska se på "Det". Skräckfilm på bio, inte det smartaste när man är lättskrämd. Men det är den vi ska se. Hoppas bara att jag ska kunna somna ikväll och sova hela natten utan mardrömmar haha. Kommentarer (0)


Inredning och nya lägenheter


Datum: 2017-09-13 | Tid: 22:12:24 | Nytt i mitt liv
Hej på er!
Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft en bra dag, det har som vanligt varit fullt upp på jobbet. Därefter har jag tagit det lugnt, läst lite och fixat matlådor för resten av veckan. Jag har även kollat på en del inredning på pinterest. Det har blivit en av mina favoritsyselsättningar. Men det är väl inte så konstigt? Jag ju har flyttat in i en läggenhet som är 2-3 gånger större än min förra lägenhet. Det finns alltså utrymme att fylla. Min första prio är vardagsrummet, sedan kommer sovrummet. Jag har redan en ganska bra plan för hur jag vill att det ska se ut och har kommit en liten bit på vägen. 
 
Just nu bor jag i en trea, men jag letar efter en ny lägenhet. Jag använder inte alls det tredje rummet i min lägenhet, det bara finns där. Jag har planer på att en bostadsrätt och då blir det med största sannolikhet en 2:a. Har fixat lånelöfte och har mina ögon på en lägenhet som jag ska iväg och titta på nästa vecka. Det kommer att bli 100 gånger roligare att inreda sin egen lägenhet. Även fast jag har börjat trivas väldigt bra där jag bor nu. Får mer och mer hemkänsla för varje liten sak som jag fixar här hemma. Nästa steg är att köpa ett par ljusblå gardiner till vardagsrummet. Jag tänkte beställa det imorgon. 
 
 
 
Kommentarer (2)
Taggar: decor, design, home, inredning, living, living room, vardagsrum;


Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0