Back to the gym*


Datum: 2017-09-05 | Tid: 21:26:07 | Daily
Godkväll världen!
 
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan det är dags att hoppa ner i sängen. Det har varit en lång dag för mig. Gick upp klockan 5 för att åka till gymmet och träna. Körde ett benpass för första gången på vad som känns som 100 år. Jag känner redan att träningsvärken kommer att bli brutal. Men mitt mål är att köra två styrkepass i veckan, ett underkroppspass och ett överkroppspass. Efter lite googlande på internet så har jag lärt mig att det kallas 2-split. Knowledge is power som man brukar säga. Sedan något gruppträningspass och en löpprunda. Fyra pass i veckan känns rimligt. 
 
Det kändes så bra att komma iväg till gymmet. Den senaste tiden har jag verkligen blivit en periodare. Ena stunden tränar jag mycket och sen någon vecka senare så tränar jag ingenting. Jag måste erkänna att jag har haft svårt att hitta motivation och ork. Men nu är det dags att sluta prata om mål och träning och faktiskt sparka mig själv där bak och göra det. Oooch eftersom att sömn är såpass viktigt så tänkte jag nu tvätta mitt ansikte och dra mig mot sovrummet. Godnatt på er :*
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0