Vanity is flatter of the soul*


Datum: 2017-07-30 | Tid: 23:10:56 | Daily
Godkväll mina vänner!
Imorgon börjar min näst sista semester vecka. Jag är ledig nästa vecka, åker till Borås på onsdag. Sedan ska jag jobba en vecka innan det bär av mot Kroatien. Herregud vad jag längtar till värme, sol och bad. Jag har funderat på om jag kanske skulle göra en spray tan innan jag åker. Jag vill inte vara blekast på stranden och det har varit svårt att få färg den här sommaren. Jag ska tänka lite till på det och eventuellt boka en tid när jag kommer till Borås. 
 
Men nu tänkte jag snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon för att följa med mamma till Karlstad. Hon ska lämna in bilen och jag vill fixa mina naglar. Har inte bestämd mig för om jag bara vill förstärka mina egna eller göra förlägning. Antagligen det sistnämnda eftersom att jag känner mig så snygg när mina naglar är fina. Ska även shoppa lite fina sommar/strandkläder så att jag kan känna mig fin i Kroatien.
 
Godnatt!
 
 
Kommentarer (0)


Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0