Don't be busy, be productive*


Datum: 2017-10-03 | Tid: 22:51:23 | Daily
Hej på er,
Vilken start på veckan. Jag är helt slut, mitt huvud skriker efter sömn. Orkar inte göra något efter jobbet. Åker hem. Stirrar in i väggen. Lyssnar på en podd. And that's it. En dag på jobbet och jag är redo för att krypa ner i sängen och låtsas som att världen runt mig inte finns. Jag var borta hela förra vecka på grund av utbildning och förkylning. Det får jag ta igen denna vecka. Men det är tur att jag verkligen tycker om mitt jobb och att jag har väldigt bra kollegor. Det gör all skillnad i världen att jobba med något som man tycker är intressant och givande. Jag känner verkligen att jag gjorde rätt val när jag valde att läsa juridik. 
 
Imorgon har jag bestämt mig för att ha min sista vilodag, sedan tänker jag friskförklara mig. Jag måste börja röra på mig igen. Ta mig utanför lägenheten även efter arbetstid. Jag har blivit en tvättäkta soffpotatis. Sitter hemma och ruttnar. Nej okej, nu kankse jag överdriver lite. Men efter att ha varit förkyld i ungefär två veckor så känns det lite som att jag har smält ihop och blivit ett med min soffa. Men nu ska jag ta med mig min bok och förflytta mig till sängen. 
 
Vilken bok undrar ni då? Jo jag har börjat läsa Dödssynden eller mer känd som "How to kill a mockingbird", av  Harper Lee. Har precis börjat läsa den så kan inte uttala mig om vad jag tycker ännu. Mn jag har såå många "måste läsas" - böcker här hemma nu. Det känns bra inför hösten. Den här hösten kommer att vara full av kvällar med en kopp te i soffan och en bra bok. Och jag ser fram emot det! 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Netti Starby

Usch jag är också i en tröttperiod och det beror nog på D-vitaminbrist. Kramis

Svar: Ja det är säkert samma här! :) Kram
michailas.blogg.se

2017-10-04 @ 05:15:25
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh skulle också behöva sömn mer 😂

Svar: Ja det skulle inte vara helt fel att hinna med det! :)
michailas.blogg.se

2017-10-04 @ 14:00:22
URL: http://nouw.com/fitnessinspiration

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0