It's a first for everything*


Datum: 2017-10-16 | Tid: 21:21:24 | Daily
Hej på er! 
Det har nästan blivit lite utav en rutin det här med kvällsbloggandet. Lite småmysigt att sitta med en kopp te och datorn i knät. Mitt huvud är helt slut så vi får se vart det här inlägget slutar. Jag har tagit ett stort steg idag. Stort för mig i alla fall. Vad det är tänker jag inte säga något om, ännu. Det håller jag för mig själv och den lilla skara människor jag har valt att berätta det för. Men jag är stolt. Stolt men väldigt trött.
 
På tal om att göra lite nya saker. Igår var jag på en allsvensk fotbollsmatch för första gången i mitt liv. Jag kände att det var dags. Nästan ett måste nu när jag har flyttat till Borås. Så igår drog jag med mig Ellinor till Borås Arena och såg på Elfsborg - Sundsvall. Matchen slutade 2-1. Toppen! Meeen jag tror inte att fotboll är min grej. Jag blev inte direkt frälst om man säger så. Jag får ändå säga att det var kul att hitta på något som jag inte gör varje dag. En sak kan jag dock lova er. Jag kommer aldrig att bli någon fotbollshuligan. 
 
Nu ni ska jag packa min väska inför imorgon eftermiddag bär det av till Stockholm för sista delen av entreprenadjuridik kursen. Kommentarer
Postat av: Josefin

Roligt att prova något nytt! :)

Svar: Ja det var det! :)
michailas.blogg.se

2017-10-16 @ 21:38:20
URL: http://ericajosefin.blogg.se
Postat av: Netti Starby

Jag är inte heller intresserad av fotboll men vad kul att du gick på en match! :-D Kramis

Svar: Ja det är kul att testa på något nytt men blir nog ingen tradition :D kram
michailas.blogg.se

2017-10-16 @ 22:12:09
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Julia

Så kul med fotboll!!

2017-10-17 @ 16:48:07
Postat av: Julia

Så kul med fotboll!!

2017-10-17 @ 16:48:14
Postat av: Louise

Vilken mysig blogg du har! :)

Svar: Tack så mycket! : )
michailas.blogg.se

2017-10-17 @ 18:34:55
URL: http://louiseelinore.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0