Nu är hösten här*


Datum: 2017-10-10 | Tid: 13:29:00 | Daily

Hej på er!

Tisdag lunch. Jag har precis slängt i mig lite kyckling wok. Hemmagjord, såklart! Det var väldigt gott. Det är svårt att misslyckas när man använder sötsursås dock. Så nu är jag mätt, nöjd och redo att återgå till mitt rättsfalls-läsande. Jag försöker suga i mig kunskap för att göra mitt jobb så bra som möjligt. Kunskap är makt, you know!

 

Annars då? Jo det har helt plötsligt blivit oktober och framförallt så har det blivit höst. Löven ändrar färg. Det är kallt ute. Jag har börjat plocka fram tjocka halsdukar och idag åkte även tumvantarna fram. Ni vet att om dygnsmedeltemperaturen är lägre än 10 grader fem dygn i rad så är det officiellt höst den första dagen av de fem. Det säger meteorologerna i alla fall. Ibland undrar jag varför jag vet sånt.. kan vara så att jag läste det på mjölkpaketet. Men det kan ju vara lite roligt med onödig fakta såhär på tisdags eftermiddagen (efter lunch).

 

Enligt mig så är det höst nu. Jag har ingen koll på några medeltemperaturer men det är kallt och färgglatt ute. Det räcker för att jag ska plocka fram mina stickade tröjor, fylla lägenheten med doftljus och vilja krypa upp i soffan framför någon serie som jag inte vill slita mig ifrån. På tal om det så behöver jag verkligen tips om någon bra serie. Anyone? 

 
 
 Kommentarer
Postat av: lars

Ja du Michaela. Jag ser många serier är faktiskt lite nörd. Det beror på vad du gillar för slags serier, Deckare, Romantik, Action, drama komedi mm
Ha de
Den som jag gillar bäst just nu är Outlander, Gåsmamman, American Odysseys och vår tid är nu

Svar: Tack så jättemycket för tipsen! :)
michailas.blogg.se

2017-10-10 @ 16:03:40
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se/
Postat av: Netti Starby

Låter som bra planer nu till hösten och jag gör detsamma! :-D Kramis

Svar: Det låter bra! :) Kram
michailas.blogg.se

2017-10-10 @ 20:12:32
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: starsinlife.blogg.se

Det lät gott! Ja hösten är hör nu!

2017-10-11 @ 08:09:38
URL: http://starsinlife.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe ja visst är dom söta? Får hoppas hon kommer använda dom flitigt sen 🙊😍 jag älskar hösten men Gud va kall den är iår,
Känner på mig att de kommer bli en riktigt kall vinter 😳

2017-10-11 @ 12:14:55
URL: http://nouw.com/fitnessinspiration
Postat av: Emma Fernhagen

Fin du är!

Svar: Tack snälla du! :)
michailas.blogg.se

2017-10-11 @ 19:24:01
URL: http://nouw.com/emmafernhagen
Postat av: Ida J

Girlboss på netflix! :)

Svar: Ska kolla in den! :)
michailas.blogg.se

2017-10-13 @ 11:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0