Tuesday night in Stockholm*


Datum: 2017-10-18 | Tid: 00:13:00 | Daily
Godkväll mina damer och herrar!
Nu är jag framme i Stockholm. Jag kom fram halv 9, tack vare SJ. Och då menar jag inte tack för att jag kom fram utan för att jag kom fram några timmar senare än vad jag egentligen skulle ha gjort. Jag borde sluta åka med SJ... jag kommer alltid för sent. Kommer helt ärligt inte ihåg senaste gången jag åkte tåg och kom i tid..
 
Idag var det tre orsaker:
1. Personalbrist.. Hur? Vad hände med tågföraren? Varför kunde de inte ha meddelat detta tidigare än 20 min innan tåget skulle gå? Vem sköter detta?
2. Olycka, det är hemskt. Vet inte vad som hänt, så det kan jag inte säga så mycket om. 
3. Sist men inte minst, det berömda signalfelet. Mellan sträckan Göteborg och Stockholm. 
 
Hokuspokusfiliokus så har man slösat bort en hel eftermiddag och kväll på ingenting. It's magic! Det är säkrare att ta buss.. eller så kanske man skulle testa MRT express? Vi får se. 
 
Nåja efter många om och men så tog jag mig i alla fall fram till Stockholm. Hittade till hotellet utan problem. Det är så mysigt. Har en gammeldags känsla, men ändå fräscht. Lite old school lyx. Hoppas att frukosten är lika bra som rummet haha. Hotellfrukost är ju halva grejen med att bo på hotell. Jag ska bara bo här en natt dock. Imorgon byter jag till Scandic Continental. 
 
Nu ska jag försöka sova. Vill inte vara trött under första dagen på kursen. Vi hörs imorgon mina vänner. 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0