It's movie time!


Datum: 2017-09-14 | Tid: 17:15:25 | Daily

Hej på er!

Sitter för tillfället på Borås biosalong. Regnet öser ner. Det resulterade i att jag fick söka skydd under varje tak som fanns på vägen mellan jobbet och biosalongen. Väntar på mitt biosällskap. Vilken film ska vi se undrar ju ni då? Jo vi ska se på "Det". Skräckfilm på bio, inte det smartaste när man är lättskrämd. Men det är den vi ska se. Hoppas bara att jag ska kunna somna ikväll och sova hela natten utan mardrömmar haha. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0