Make time for the little things today*


Datum: 2017-09-30 | Tid: 12:41:00 | Daily
Hej på er!
Jag har precis satt på ett avsnitt av the bachelor. Ska snart göra mig redo för att åka ner till stan. Har lite ärenden att uträtta. Den senaste veckan har varit väldigt händelserik. Allt på en och samma gång, högt och lågt. Men efter den här veckan så känner jag mig hoppfull. Ja hoppfull är faktiskt rätt ord. Det känns som att jag har stått stilla, på samma punkt utan att ta mig framåt. Jag vet inte varför för jag trivs väldigt bra på mitt jobb, oförskämt bra faktiskt. Har en bra lägenhet, även om jag gärna vill köpa en bostadsrätt. Har mina underbara vänner och har även träffat vänner här i Borås som är helt fantastiska. Efter den här veckan så känns det som att jag är på väg framåt. Redan efter förra veckan så kändes det faktiskt som att jag var på väg. Nu ska jag bryta dåliga mönster och börja röra mig framåt. 
 
Så idag är det lördag. Jag ska, som sagt åka ner till stan köpa lite småsaker till min lägenhet. Jag behöver få det lite höst mysigt här hemma innan det bli alldeles för mörkt om kvällarna. Vill köpa mer ljus, filtar, kuddar och allt som hör hösten till. Behöver organisera mina saker och få lite ordning och reda allt runt omkring mig. Jag hoppas även att min förkylning släpper snart så att jag kan börja träna. Men en sak i taget! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

As lost as Alice, As mad as the Hatter. I might be mad, absolutly bonkers, but I hear they say that all the best people are!
Welcome down the rabbit hole my friends!


Namn: Michaela
Ålder: 25 år
Om mig: Jag bor i Borås sedan några månader tillbaka. På dagarna läser jag paragrafer, med kaffekoppen i högsta hugg medan kvällarna spenderas i sagornas värld med en tekopp i knät. Jag är en dagdrömmare av världsklas med starka åsikter och en brinnande förkärlek till Frankrike. Jag har ett stort intresse för inre och yttre hälsa. Jag jobbar på att hitta balans i min vardag efter en tid av stora omställningar, vilket kommer genomsyra bloggen. Följ mig här på bloggen och på instagram!

Kontakt: michaila@live.se

Instagram: Bymichaila
RSS 2.0